Åreknuder er ofte ikke farligt men kan let behandles

15-30 % af alle voksne bliver ramt af åreknuder. For langt de fleste vil disse åreknuder ikke være farlige. Dog vælger mange af få dem behandlet af kosmetiske årsager. I slemme tilfælde kan det dog være nødvendigt med en behandling. Dette ses ved længerevarende hævelser, hvor det anbefales at opsøge egen læge for nærmere undersøgelse. Symptomerne kan også vise sig i form af pigmentforandring omkring anklerne. Åreknuder opstår hyppigst efter sygdom eller graviditet, men er dog i de fleste tilfælde ikke en faretruende lidelse.

Man behandler åreknuder med Laser- og radiofrekvensbehandling. Behandlingsmetoden kan variere fra patient til patient og vælges alt efter patienten symptomer. Behandlingsformerne er de nyeste teknikker, der findes indenfor området.

Kirurgen.dk har speciale i behandling af åreknuder

Hos en speciallæge er det muligt at få behandling af åreknuder ved hjælp af de nyeste teknikker. Både hvis du ønsker Laser- eller radiofrekvensbehandling. Selve indgrebet er smertefrit, og du vil som patient i de fleste tilfælde kunne gå på arbejde allerede næste dag. Det er dermed ingen forhindring at få udført dette indgreb, selvom du har en travl arbejdsdag.

For mere information omkring kontaktinformationer og tidsbestilling besøg Kirurgen.dk der til dagligt holder til i Charlottenlund.