Army varer er populære hos mænd

Army varer med camouflagemønster er en fast del af uniformen hos stort set alle militære instanser verden over. Camoufleret tøj, eller sløret tøj som det kaldes i militær terminologi, er udviklet for at skulle skjule soldaterne i de omgivelser, de befinder sig i. Dette kræves primært i forbindelse med fodtropper, der befinder sig nær fjenden og er i fare for at møde fjenden og indgå en mulig ildkamp.

 

På tværs af landegrænser og kontinenter findes der forskellige army varer og mønstre. I lande og områder med meget sne og is bruges hvide og grå farver, hvorimod der bruges grønne og brunlige farver i lande som Danmark. Et tredje eksempel er den brune og sandfarvede uniform, som tropperne i blandt andet Afghanistan bruger.

 

Modeverdenen adopterer camouflagetøjet

En branche der ikke kunne ligge længere fra krigsførelse og skyderier, er modebranchen, der nu har mere fokus på army varer end nogensinde. Man skal ikke lave mange søgninger på de forskellige online søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo, for at finde en udbyder af moderigtige army varer med det velkendte grønne og brune camouflagemønster. Det er alt fra små webshops til store etablerede spillere på det online modemarked. Army varer sælges i alt fra top til tå. Kasketter, trøjer, halstørklæder, bukser og sokker. Listen er lang.

Army varer giver et råt og maskulint look hos de mænd, som bærer det, men ofte er det også komfortabelt og praktisk.

Tanken med army varer i militærregi er nemlig ikke bare at det skal camouflere personen, der bærer det. Der skal også være stor bevægelighed og kunne bruges i områder med forskellige klimatiske forhold. Desuden skal tøjet være praktisk med masser af lommer placeret på de rigtige steder, så soldaten kan have sit grej lige ved hånden. Disse ting har modebranchen taget med sig.

 

Mckorman – leverandør af army varer

Mckorman er et dansk anpartsselskab beliggende på Nørrebro i København og er en af de mange leverandører af army varer. På deres website fører de en lang række produkter, der drager tankerne hen på soldater og militæret.

Her kan du købe alt fra lækre norske uldsokker i grønne militærfarver, som er perfekte til kolde vinterdage til en regn poncho i let og super stærk kvalitet.

Med dette sortiment forsøger virksomheden at blande rå army varer med cool og streetwear, sjove retro klassikere og solidt hverdagstøj. De lægger stor vægt på, at deres army varer er af den bedste kvalitet. For at øge mulighederne for salg på hjemmesiden, har virksomheden gjort det muligt, at shoppe online og først betale senere.

Virksomheden har også en fysisk butik på Nørrebro, som har eksisteret siden 1985. Da butikken åbnede, fungerede den udelukkende som et overskudslager af army varer fra det danske forsvar.

Mckorman er repræsenteret på Trustpilot, hvor Virksomheden i skrivende stund har topkarakter. Hele 615 brugere og tidligere kunder på tværs af landet har været inde på siden og anmeldt deres oplevelser med Mckorman.