Effektiv rengøring til firmaer og kontorer

I Danmark har Compass Group også slået sig fast som en paraplyorganisation, der kan levere serviceopgaver for sine kunder på mange forskellige niveauer. F.eks. er paraplyorganisationen eksperter inden for kontorrengøring og anden erhvervsrengøring som helhed.

Leder man efter rengøring, kan man derfor trygt slå sig sammen med dette erfarne rengøringsfirma, der lægger en dyd i at skabe rare og renlige omgivelser.

Mange års erfaring fra hele verden

Erfaringen bunder i mere end 40 års arbejde, og Compass Group servicerer igennem Eurest Services flere tusinde ansatte i danske virksomheder landet over samt i institutioner og med rengøring i erhverv.

International erfaring er til at tage at føle på, når man benytter Eurest Services til kontorrengøring, hvor alle opgaver inden for rengøring kan løses – store som små. Der bliver således trukket på erfaring inden for alskens slags af erhvervsrengøring, der sikrer kunderne rene og flotte omgivelser – døgnet rundt, året rundt.

Arbejdsmiljøet betyder meget for de ansatte i de danske virksomheder, og der bliver benyttes derfor effektive rengøringsmetoder, der er til at tage at føle på.

Eurest Services har erfaring inden for alle områder med facility service, og når de først tager fat som et rengøringsfirma, vil kunderne derfor kunne mærke en koordination, der med professionel snilde hurtigt tilpasses den givne situation. Skal man bruge erhvervsrengøring eller kontorrengøring, udføres der i dag rengøring på kontorer, sygehuse, skoler, medicinalvirksomheder, institutioner og hos flere offentlige myndigheder.

Alle opgaver udføres med fokus på bæredygtig omtanke

Compass Group har som et af deres mål en klar strategi for, hvordan de udfører alle opgaver. Alt hvad paraplyorganisationen foretager sig, skal være med bæredygtig omtanke, og der anvendes derfor svanemærkede rengøringsmidler, når der udføres erhvervsrengøring og rengøring generelt.

Hertil benyttes flere nyere teknikker, der også skal skåne miljøet. Kunderne udgøres af mere end 800 kontorer i Danmark, og kunderne kan læne sig tilbage og tage sig af deres normale arbejdsopgaver. Rengøring er nemlig bare et af de områder, hvor kunder kan aflastes. Idet Eurest Services tager hånd om kontorrengøringen, kan kunderne koncentrere sig om side kernekompetencer. Arbejdsomgivelser vil blive rengjort efter strenge hygiejnekrav.

Kunderne kan i mange tilfælde udføre rengøring på deres arbejdspladser selv, hvis det er ønsket, men vil man have ekspertise og snilde, er det fordelagtigt at alliere sig med et professionelt rengøringsfirma. Netop ekspertise, kapacitet og det rette udstyr, er hvad Eurest Services, som en del af Compass Group, kan bringe til bordet, når der skal udføres industrirengøring og andre opgaver.

Erfaring inden for alle typer af rengøringsopgaver

Den internationale erfaring trækkes fra mere end 50 landet verden over, og der kan tilbydes mange former for kontorrengøring og erhvervsrengøring. Blandt de forskellige opgaver kan nævnes: helt almindelig og ordinær rengøring i dagligdagen, omfattende sterilrengøring, rensning af computere og IT-udstyr, gardin- og persinnerens, polish- og oliebehandling af f.eks. trægulve, tæpperens, opvask, marmor krystallisering, vinduespolering, affaldshåndtering og blomsterpasning.

Som et effektivt rengøringsfirma kan man også få flere eksempler på effektiv industri- og erhvervsrengøring. Der udføres generel rengøring af produktionshaller, værksteder, lagre, fødevarevirksomheder, tanke og siloer. Hertil udføres der industristøvsugning og højtryksspuling.

Mange af disse områder kræver utrolig meget teknisk ekspertise, og har man nogen spørgsmål, kan man altid ringe eller skrive til paraplyorganisationen, der kan være behjælpelig med forskellige opklarende spørgsmål.

Alle rengøringsopgaver tilpasses kundens ønsker og behov

Skal man bruge kontorrengøring, erhvervsrengøring eller anden form for rengøring, kan derfor tage en snak med Eurest Services under Compass Group. Alle aftaler tilrettelægges sammen med kunden, og alle opgaver skræddersys den pågældende kunde. Således kan man let ændre i en aftale, hvis man bliver flere eller færre ansatte. For at være på forkant med kundernes behov, får man altid tilknyttet en eller flere konsulenter, der altid er inde i kundens specifikke case. Således vil der altid blive taget bedst mulig hånd om kundens ønsker og behov når det kommer til effektiv og bæredygtig rengøring.

Udover rengøringsopgaver, tilbyder Compass Group som beskrevet også en lang række af andre serviceydelser. Bl.a. har virksomheden lang erfaring inden for kantinedrift og generel facility service. Man kan således få Compass Group til at varetage alle opgaver i ens virksomhed, der ikke direkte er tilknyttet forretningen. Og foruden en sund forretning, hvad er så mere vigtigt end gode måltider og rene og lækre omgivelser?