Christian Betting

Spar penge med solenergi fra moderne anlæg

Med konstant nye muligheder i vedvarende energi er det mærliggende at stille sig selv spørgsmålet: Sparer jeg egentlig penge? Der findes mange udbydere af vedvarende energiformer, men sikkert er det, at de fleste kan give dig et økonomisk boost – der er nemlig flere og flere, der får øjnene op for grøn energi.

Det første skridt, man som forbruger skal tage, er at undersøge, hvor meget energi solens stråler kan spare dig på en årlig basis. Der findes flere forskellige online regnemetoder, der kan udregne et ca. tal for den besparelse, du vil opnå, hvis du overgår fra traditionel til vedvarende energiformer. Kort kan det dog siges, at det gennemsnitlige amerikanske hjem bruger 11.000 kWh (Kilowatt-timer). Og hvis du medregner den gennemsnitlige pris for elektricitet på 0.1301 per kWh, så betaler en almindelig amerikaner mere end 1.430 dollar om året alene på strøm.

 

Penge at spare, hvis du skifter til solcelleanlæg

Det finansielle aspekt ved vedvarende energi er attraktivt, vurderer Christian Betting, der er CEO i Lighthouse Energy DMCC. Han rådgiver virksomheder til, hvordan de overgår til grønne el-løsninger, der resulterer i en sundere bundlinje.

Mange virksomheder og privatpersoner fortæller ofte, at de er glade for de miljøvenlige fordele, grøn energi medbringer. Men undersøgelser viser, at det ofte er den økonomiske besparelse, der er drivkraften hos de fleste.

På The Environmental Protection Agency findes der er en beregner, der viser, hvordan forskellige grønne løsninger hjælper på miljøsituationen. Du kan blandt andet se, hvordan solar energi minimerer den generelle udledning i atmosfæren.

Modeller viser, at man på en 20 årig periode, kan spare op til 30.000 dollar. Det er selvfølgelig mange faktorer, der tæller ind, når man skal udregne sin besparelse ved at skifte til grønne løsninger, men den økonomiske fordel består i de fleste tilfælde.

 

Læs mere om Christian på hans hjemmeside eller på kommunikationsforum.dk.