Opstigende grundfugt kan fjernes nemt

Hvad gør du hvis du oplever opstigende grundfugt?

Det har været en lang dag på kontoret, og du glæder dig nu til at komme hjem familien. Det sidste der befinder sig i dine tanker, er fugt i kælderen og opstigende grundfugt. På vejen ud til bilen mærker du efterårets rusken og må have mappen op foran ansigtet for at beskytte mod regnen. Da du kommer hjem, bliver du velmodtaget af din familie, og du søger mod kælderen for at finde den kolde fyraftensøl, som du har haft lyst til hele dagen.

Fugtig kælder – hvad nu?

Det rammer dig som en kold spand vand i ansigtet, da du opdager, at du har en fugtig kælder.

Fugtig kælder og opstigende grundfugt, kan have en lang række ubehagelige følger med sig. For eksempel giver fugtig kælder forhøjet risiko for skimmelsvamp, samt råd og mug på de møbler, eller det tøj, der er i nærheden af fugten. Forhøjet risiko for at få astma og allergi er også en af de kedelige følger, som opstigende grundfugt kan føre med sig.

Heldigvis er der flere danske virksomheder, der er eksperter på området inden for opstigende grundfugt. Drytech er et firma, der specialiserer sig i fugtige kældre, så hvis man er i tvivl omkring omfanget af fugten, og de skader den kan medføre, tilbyder Drytech en gratis konsulenttime.