Loftlamper med spotbelysning, væglamper og pendel lamper

Der er mange måder at skabe hyggelig belysning i hjemmet, når man handler hos en af de største online lampe- og belysningsbutikker i landet. Man finder alt i belysning til både inden- og udendørs brug, og søger man derfor nye lamper til stuen eller soveværelset, er der rig mulighed for det hos net-butikken.

Skab stemning med loftlamper

Hvis man tager udgangspunkt i dagligstuen, er der her mange måder at skabe funktionel men også hyggelig stemning. Som udgangspunkt er det normalt, at man har en eller flere loftlamper i rummet. Loftlamper kan f.eks. være pendel lamper, der kommer i mange forskellige typer og modeller. Pendel lamper er specielt gode til at skabe stemning, da de kan hænge ned fra loftet i hjørnerne af rummet, men de kræver i denne henseende også sin plads.

En fællesnævner for både pendel lamper og andre loftlamper er, at det er vigtigt, at man finder den rette placering i rummet samt den rette højde for sine loftlamper. Hænger en pendel lampe eller en loftlampe for højt, vil man ofte kunne blive blændet, da lampeskærmen ikke kommer til sin effekt. Hænger lamperne for lavt derimod, så kan de hurtigt komme i vejen for både udsynet og ens færden i rummet.

Kompenser med væglamper eller spotbelysning

En måde at komme pladsmangel i rummet til livs er, hvis man kombinerer sine lamper i rummet med væglamper eller spotbelysning (også kendt som downlights). Væglamper er lette at placere rundt i rummet, og de vil heller ikke kommer i vejen på samme måde som loftlamper og pendel lamper, når man færdes rundt i rummet. Det samme gør sig gældende for spotbelysning og downlights, der både kan placeres i lofter og på vægge. Spots kan benyttes til prydbelysning af billeder mm, men er også uhyre effektive til at oplyse store rum.

Allerede nu kan det lyde som om, at det at hænge lamper op er den rene videnskab. Man kan måske kalde det en videnskab at finde de rette loftlamper mm. til hjemmet, men i stedet kunne man kalde det god en god investering at finde den rette belysning til rummene. Derfor er det at hænge spots, loftlamper, pendel lamper, væglamper osv. op en god ide at tage i fællesskab med andre personer, der kan komme med gode råd til modeller og typer, men også med hjælp til placering af lamperne. Man kan f.eks. få en person til at holde de nye væglamper, hvorefter man selv træder et skridt tilbage og siger til, når den rette højde er fundet.

Find inspiration til pendel lamper og spots

Det kan være problematisk at finde inspiration, hvis man ikke har nogen personer til at hjælpe med at vælge nye pendel lamper, og derfor kan man altid ringe til kundeservice, hvor der sidder et helt hold af lampeeksperter klar til hjælpe.

Hvad enten det drejer sig om spotbelysning og downlights, eller væglamper, pendel lamper eller andre loftlamper, så kan man altid få grundig support hos kundeservice. Inde på hjemmesiden kan man finde kontaktinformationer mv. til både mail og telefon.