På udkig efter drømmehuset i Nordjylland? Kontakt Mæglerhuset

Går du og drømmer om at skifte tilværelsen ud i en storby med landlig idyl, store skovområder og Danmarks måske bedste sandstrande? Så skal du kontakte Mæglerhuset i Nordjylland. De skaffer dig både beliggenhed, kvalitet og en god pris.

Mæglerhuset i Nordjylland opererer primært i Nørresundby, Dronninglund og Aabybro. Det er en lokal mægler, der kender områderne fra A-Z, og de kan hjælpe, hvad enten du skal købe eller sælge bolig.

Erfarne ejendomsmæglere, der kender markedet

Mæglerhuset har i dag 11 medarbejdere tilknyttet, hvoraf fem af dem er ejendomsmæglere. Fælles for dem alle er dog, at de går på arbejde hver og sørger for, at du får en god oplevelse, når du skal sælge eller købe en ejendom. Flere af medarbejderne er opvokset i områderne og kan derfor guide dig til lige netop dét, du søger efter. Vil du gerne bo lidt uden for byen men stadig have den i nærheden kan Nørresundby f.eks. være det rette valg, mens Dronninglund dækker behovene for skov, marker og landlig idyl. Med mæglerhuset får du med garanti:

  • En lokalmægler, der kender områderne
  • Én, der handler frem for snakker
  • Én, der altid vil gå den ekstra mil

Vælger du at kontakte Mæglerhuset, får du tilknyttet en personlig ejendomsmægler, du altid kan kontakte og søge rådgivning hos. De er til for, at du og din familie kan føle sig tryg, når I skal til at sælge eller købe ejendom. En beslutning, der ofte er den største i éns liv.

Kontakt Mæglerhuset

Mæglerhuset kan kontaktes på telefon 50 92 99 29 eller på mæglerhuset.dk. Du kan også kontakte de enkelte ejendomsmæglere direkte inde på hjemmesiden.