Forsikringsportalen

Find din husforsikring på forsikringsportalen

En husforsikring kan sikre dig og din familie økonomisk stabilitet og sikkerhed, hvis det viser sig, at drømmehuset er fyldt med fejl og mangler. Men der er stor forskel på, hvad husforsikringer dækker, koster og omfatter. Derfor kan du med fordel sammenligne husforsikringer på Forsikringsportalen og vælge den forsikring, der passer bedst til dine behov.

Et huskøb er for mange danskere en stor økonomisk investering. Faktisk er det ofte den største over et helt menneskeliv. Derfor vælger mange at tilkøbe en husforsikring, så udbedringer og reparationer bliver dækket af forsikringsselskaber og ikke skal finansieres ud af egen lomme. Men der er stor forskel på, hvad de forskellige forsikringsselskabers forsikringer dækker og koster. Derfor kan man ende med håret i postkassen, hvis man ikke har gjort sit forarbejde ordentligt. Forsikringsportalen er sat i verden for at hjælpe danske husejere med at sammenligne forskellige husforsikringer og på den måde finde den helt rigtige husforsikring, der dækker dine behov.

 

Husforsikringer dækker som udgangspunkt ikke det samme

Mange forsikringsselskaber udbyder husforsikringer, men de hverken dækker eller koster det samme. Du skal med andre ord ikke forvente, at den ene husforsikring er lige så god som den anden. Danske husejere har mange forskellige behov og ønsker til deres forsikringer, og derfor skal du undersøge markedet grundigt, før du sætter din underskrift. Heldigvis har Forsikringsportalen gjort det nemmere for dig. Her skal du blot indtaste få oplysninger om dig selv og din bolig samt hvilke forventninger, du har til ønsket selvrisiko. Herefter indhenter Forsikringsportalen 3 uafhængige tilbud baseret på dine behov og ønsker.

Nogle af de mest almindelige skader, en husforsikring dækker, er:

  • Brandskade
  • Genhusning
  • Tyveri og indbrud

MEN! Husk at læs din forsikringspolice grundigt, da det varierer fra selskab til selskab.

 

Husforsikringer har ændret sig de seneste år

Grundet de meget store skybrud, der har hærget Danmark de seneste år, er husforsikringer over en bred kam steget i pris. Derudover vil flere forsikringsselskaber besigtige din ejendom, før de afgiver et bindende tilbud. De vil blandt andet undersøge, om der er en øget risiko for oversvømmelse i din bolig, om der er tyverisikring, eller hvordan de elektriske installationer ser ud.