Pantsætning

Pantsætning er værd at overveje, hvis du mangler penge

Kunne du godt tænke dig at have lidt flere penge mellem hænderne? Så er du ikke alene. Mange danskere kender til de små økonomiske kriser, der kan opstå. At låne penge kan være en løsning, hvis man skal bruge flere penge her og nu. Men inden du går ud og tager et lån, kan du med fordel overveje muligheden med pantsætning i stedet. Pantsætning minder meget om det at låne. Men ved hjælp af pantsætning kan du få de penge, du skal bruge her og nu, uden at du behøver være bange for høje renter og skjulte gebyrer. Hvis du både vil have flere penge mellem hænderne og kunne sove godt om natten, så er pantsætning måske den rigtige løsning for dig. Vælger du at pantsætte en værdigenstand frem for at tage et kviklån eller et lån i banken, får du nemlig mange unikke fordele.

Du kan pantsætte alt af værdi

Måske tænker du nu: ”Jeg har slet ikke noget at pantsætte”. Men sandsynligheden taler for, at du har en eller flere værdigenstande derhjemme, som sagtens kan bruges til pantsætning. Det er nemlig stort set alt med en vis værdi, som kan bruges til pantsætning. Hvis du har brug for et mindre beløb, kan du bruge små genstande som smykker, ure og løsguld. Også designermøbler og kunst kan bruges. Har du brug for mange penge, kan du faktisk også bruge biler, motorcykler og ejendomme til pantsætning. Derfor er pantsætning en løsning, som kan matche alles behov og ønsker for og om ekstra penge. Samtidig får man et lån med mange fordele, når man vælger pantsætning frem for de mange alternativer inden for lån af penge.

Slip for irriterende ventetid – få flere penge her og nu

Pantsætning er et populært valg blandt dem, der har brug for flere penge her og nu. Det skyldes, at man med andre låneformer godt kan blive tvunget til at vente lidt, inden man får pengene udbetalt. Det er blandt andet tilfældet i banken, hvor man ikke kan få lov at låne, før man er blevet tjekket og godkendt. Det nytter ikke meget, hvis man har akut behov for kolde kontanter. Derfor er pantsætning værd at overveje, hvis dit behov for flere penge er presserende. Men også hvis dit behov ikke er særlig akut, er det rart at vide, at man med pantsætning slipper for lange processer og irriterende ventetid. Når du vælger pantsætning, stiller du en værdigenstand som sikkerhed for dit lån. Derfor behøver du ikke vente på et baggrundstjek, før du kan få dine penge udbetalt.

Ingen bekymringer og ingen gebyrer

Mange tøver med at låne, selv hvis de godt kunne bruge pengene. Det skyldes, at de er bange for at blive fanget i en dyr aftale, der er ugennemsigtig og fyldt med skjulte gebyrer. Vil du gerne være fri for at ligge søvnløs med en masse bekymringer, så er pantsætning et godt valg. Sammenlignet med fx kviklån er pantsætning en simpel og smart løsning, hvor du ikke behøver bekymre dig om alt det med småt. Der er nemlig ikke noget med småt! Kviklån er ofte kendetegnet ved høje renter og skjulte gebyrer, fordi udbyderen skal være sikker på at få sine penge igen. Med pantsætning stiller du en værdigenstand som sikkerhed for lånet, og derfor kan du se dig helt fri for denne slags bekymringer.

Er du interesseret? Så få et tilbud på pantsætning

Som sagt er det stort set alle genstande, som kan bruges til pantsætning. Derfor kan du også gøre brug af muligheden med pantsætning, hvis du vil have et lån med mange væsentlige fordele. Du får med pantsætning et lån, der er både sikkert, overskueligt og nemt – hvilket er mere, end man kan sige om mange af alternativerne. Derfor er det ikke underligt, hvis du er interesseret i at pantsætte, når du mangler penge. Og alt, det kræver for at komme i gang er, at du sender en ansøgning om pantsætning til Pant i Alt. Herefter får du et tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt. Takker du ja til dit tilbud om pantsætning, udarbejdes der en kontrakt, som skal underskrives af begge parter. Derefter får du pengene udbetalt. Dermed er du med pantsætning altid sikret en nem og overskuelig proces.

Vær sikker på fair pris

Hvor meget du kan forvente at få udbetalt, er helt afhængigt af, hvor meget din værdigenstand er værd. Du kan nemlig forvente at få op til 50% af tingens værdi udbetalt i kontanter. Men hvem bestemmer, hvor meget din genstand er værd? Når du sender en ansøgning om pantsætning med informationer om den pågældende værdigenstand, vil en uvildig ekspert gå ind og foretage vurderingen. Det er på baggrund af denne professionelle vurdering, at dit tilbud om pantsætning udarbejdes. Derfor er du altid sikker på en fair pris, når du vælger at pantsætte via Pant i Alt. Samtidig er det tilbud, du får ved at ansøge, både gratis og uforpligtende. Hvis du ikke synes, at dit tilbud på pantsætning er fair, så er det både gratis og helt frit for at sige pænt nej tak. Hvis du overvejer pantsætning, er det at sende en ansøgning allerede i dag altså det rigtige sted at starte.

Penge til det, du har brug for

Som sagt er pantsætning en løsning, der passer godt til mange. Du er med til at bestemme, hvornår du køber din ting tilbage, og dermed over hvor lang tid lånet skal løbe. Derudover får du med pantsætning også en række fordele, der gør det til det oplagte valg, når du mangler penge. Og det er uanset, hvad du mangler penge til. En stor fordel ved pantsætning er nemlig, at du får fuld frihed til at bruge dine penge, som du vil. Gør du brug af denne mulighed, er der ikke nogen, der blander sig i årsagen til det. Derfor kan du ved at pantsætte få ekstra penge til lige det, du har brug for – hvad enten det er at betale regninger, tage på ferie eller noget helt tredje.