Ole Lynggaard armbånd og smykker

Ole Lynggaards seneste kollektion henter inspiration fra naturen

Brandet Ole Lynggaard har i mange år stået for værdier som kvalitet, eksklusivitet og modernisme. Med stiftelse i 1963 har brandet været i branchen i mange år, og har siden da udviklet sig til nu at være en af Skandinaviens største producenter af eksklusive smykker. I den seneste kollektion af både Ole Lynggaard armbånd, – ringe, – halskæder og – øreringe, ses der tydelige referencer til naturen.

Naturens skikkelser, former og farver har været den store inspirationskilde til seneste kollektion fra Ole Lynggaard. Her bruges blandt andet blade, dyr og årstider som inspiration til de eksklusive designs. Og tager du et kig på smykkerne, vil du hurtigt kunne genkende moder naturens tydelige aftryk.

Tag selv en tur gennem naturens smykker

Guldsmed Dirks er en af de smykkebutikker, som forhandler det eksklusive brand. Du kan tage en rundtur i universet ved enten at besøge Guldsmed Dirks’ hjemmeside eller opleve det på egen hånd ved at tage en tur i den fysiske butik. Guldsmed Dirks har to butikker i København, og i smykkeforretningen i Rødovre forhandles der Ole Lynggaard.

Oplev farvesammensætninger i smukke materialer – blandt andet forskellige sten. Designene er på sin vis underspillet, men afspejler perfekt alt det, som Ole Lynggaard står for. Du vil straks fornemme den nøje detaljegrad, som smykkerne er designet ud fra, og den høje kvalitet i materialer.